Grunnlegger av Din prosjektledelse Hans Olaf Heslien er utdannet reiselivskoordinator og har mange års erfaring fra reiselivet. Etter noen år i ulike jobber på Tyrifjord hotell gikk ferden videre via turoperatør Team Tour i Drammen og sist 10 år i Peer Gynt Tours i Oslo. Fra oppstart i 2012 tilbød Din prosjektledelse å produsere turer for blant annet firmagrupper og seniorforeninger. Raskt utviklet firmaet seg til å håndtere store arrangement som konferanser, messer og events. Prosjektene ledes av Hans Olaf som setter sammen et team rundt seg ut i fra hva som skal planlegges og gjennomføres av ulike typer arrangement.

Din prosjektledelse samarbeider med Peer Gynt Tours på gruppeturer. Peer Gynt Tours har god erfaring og kunnskap om svært mange reisemål, og har gjennomført tusenvis av gruppereiser både innen Norge og ut i den store verden. Peer Gynt Tours hjelper deg med å arrangere den perfekte firmaturen for dine kolleger, kunder og andre forbindelser. 

Din prosjektledelse har knyttet til seg Oppturer. Selskapet ble startet i 2018 av pur glede og overskuddsenergi. Teamet ledes av Linn Agustoni. De har bred kompetanse på event, markedsførning og sosiale medier. Hun har flere årlige freelanceoppdrag på prosjekter som NRK P3 Gull, Spellemann, diverse festivaler over hele Norge, etc. I tillegg har Linn god erfaring fra arbeid med konseptutvikling innen reklame og mediestrategier i byråverden.

 

 

 

Hans Olaf Heslien

Tlf 910 02 477
www.dinprosjektledelse.no
info@dinprosjektledelse.no
Org nr 998510171mva